Kaitseliit pidas 96. sünnipäeva (FOTOD)

Maleva relvur Meelis Loel ja noorteinstruktor Raivo Paasma. Foto: Tambet Allik

Maleva relvur Meelis Loel ja noorteinstruktor Raivo Paasma. Foto: Tambet Allik

Eile tähistati Kuressaare piiskopilinnuse kapiitlisaalis piduliku aktusega Kaitseliidu ja Saaremaa maleva 96. aastapäeva.

Malevapealik kolonelleitnant Kristjan Moora jäi väga rahule maleva liikmeskonna kasvuga. Ka eilsel aktusel andsid vande uued kaitseliitlased. Olulisemaks pidas ta aga õppuste läbiviimist. Kui konfliktiolukorras peab Saaremaa malev lähetama mandrile maakaitsepataljoni koosseisu ühe kompanii, on nende peamine ülesanne siiski kohaliku elanikkonna kaitse.

Kaitseliidu ülema brigaadikindral Meelis Kiili tänukirja said aastapäeva puhul kodutütarde juhid Lii Vanem, Tiia Kütt, Merle Kivi, Maidi Tilk, Elve Rozenkron, Kaide Aaso ja Liili Ader. Saaremaa malevapealiku kolonelleitnant Kristjan Moora tänukirja pälvis aga maleva staažikas liige Augustin Poopuu.

Print Friendly, PDF & Email