Kuressaares saab joogatunde sloveen Maja juhatusel

Juulikuust elab Kuressaares sloveen Maja Metlicar, kes kolis siia koos elukaaslase Erik Laesiga. Kuressaares annab Maja Metlicar joogatunde ja õpib usinalt eesti keelt.

Kuressaarde tuli Maja Amsterdamist, kus ta elas pärast Sloveeniast lahkumist kaks ja pool aastat. Sloveenias töötas ta seitse aastat kriminaalõiguse juristina. Pärast jooga avastamist leidis Maja Metlicar aga, et ei soovi enam juristiametit pidada ja nii rändaski ta koos elukaaslasega Hollandisse.

Maja Metlicar töötab joogainstruktorina FitLife’is. Treeningud toimuvad Kuressaare spordikeskuses kolmapäeviti ja pühapäeviti. Kõik on oodatud, julgustas Maja huvilisi ja märkis, et tal ongi rohkem kogemusi algajate treenimisel. Joogast on tema sõnul kasu seljavalude korral, samuti aitab jooga paremini magada ja keskenduda ning tekitab üleüldse parema enesetunde.

Maja räägib lisaks oma emakeelele ja inglise keelele horvaadi ja itaalia keelt ning oskab veidi ka saksa ja prantsuse keelt. Keeli meeldib talle õppida omapäi. Ta rääkis, et kodus on paljude asjade peale kleebitud märkmepaber, millel on eseme nimi eesti keeles. Nii saab Maja eesti keelt õppida igal sammul.

Print Friendly, PDF & Email