Turisminduse parimate tiitleid püüavad ka saarlased

Lääne-Eesti turismiregiooni parimate tunnustamise konkursile esitati 25 kandidaati, neist 11 kategooriasse Aasta Turismitegu ja 14 kategooriasse Lääne-Eesti Turismiarendaja.

Aasta turismiteo tiitlile kandideerivad uuemad tulijad, kes on silma jäänud mullusest septembrist kuni tänavuse septembrini. Regiooni parimaks turismiarendajaks saab see, kes on pikaajaliselt tegutsenud ja kaasa aidanud Lääne-Eesti kui turismiregiooni tuntusele.

Mõlemasse kategooriasse esitati enim majutus- ja söögikohti, näiteks regiooni tuntud ja tugevate turuliidrite nagu Pädaste mõisa, Tervis Spa Grupi hotellide ja GOSPA kõrvale uue tulijana Hedon Spa hotell. Mitmete uute kohvikute kõrval kandideerib ka näiteks Kuressaare kuursaal.

Sündmuste ja ürituste hulgast leiab teiste seas Muhu Väina regati ja 41. korda toimunud Saaremaa kolme päeva jooksu, aga ka Kuressaare linnateatri ja uue tulijana Spaaremaa Wellfesti.

MTÜ Lääne-Eesti Turism juhataja Anneli Haabu tõi välja ka Kärdla sadama arenduse vedaja Hillar Kuke, Pärnu ajaloolise mudaravila uuele elule tooja Cardo Remmeli, aktiivse loodusturismi eestvedaja Maarika Toomeli ja sihtasutuse Pärnumaa Turism kui Eesti turismikompetentsikeskuse ühe algataja. „Tegelikult põhineb kõik ikkagi tublidel ja aktiivsetel inimestel ja organisatsioonidel – neil, kes tunnevad oma tegemistest rõõmu, on alati positiivsed, avatud koostööle ning uuendustele,“ ütles Haabu.

Võitjad kuulutatakse välja ja auhinnad antakse üle novembri lõpus toimuval Lääne-Eesti Turismi III aastakonverentsil Kärdlas.

Print Friendly, PDF & Email