Kersten Vanem sai Ameerikas kõrge tunnustuse (3)

kersten vanem (2)USA-s Alcorni ülikoolis õppiv ja tennist mängiv saarlane Kersten Vanem pälvis heade sportlike saavutuste eest Mississippi osariigis Halbrooki auhinna.

Halbrooki auhind on loodud Mississippi endise esindaja David Halbrooki ja tema vendade auks. Auhinda antakse osariigi õpilassportlastele, kes on silma paistnud oma akadeemiliste ja sportlike tulemustega ning meeskonna juhtimise ja üldkasuliku töö eest. Igast Mississippi osariigi ülikoolist valitakse parim nais- ja meessportlane.

“Sellel auhinnal, nagu ka igal teisel autasul, on minu jaoks väga suur tähendus, sest see on välja teenitud raske tööga,” rääkis Kersten Vanem. “Mitte midagi ei ole mulle lihtsalt kätte antud, olen pidanud valama nii higi kui ka verd, et siiamaani saadud autasud välja teenida.”

Kevadel valiti Kersten Vanem kohaliku piirkonna aasta parimaks mängijaks 2014, samuti mängis ta end All-Star võistkonda. Hooaja lõpus valiti ta Alcorni ülikooli parimaks naissportlaseks, Alcorni tennisenaiskonna kõige väärtuslikumaks mängijaks (MVP) ja Alcorni tennisevõistkonna parimaks paarismängijaks.

Print Friendly, PDF & Email