31. Viidumäe mängud toimuvad Kärlal

Lümandas olid eile koos Viidumäe mängudel osalevate valdade vallavanemad ja spordijuhid, kes otsustasid vaatamata kõigile probleemidele nende võistlustega siiski jätkata.

Kihelkonna, Salme, Kärla ja Lümanda esindajad kokku kutsunud Urve Vakker ütles, et tund aega kestnud arutelul võeti kokku positiivne ja negatiivne ning otsustati 31. Viidumäe mängud suvel läbi viia Kärlal.

“Kõige lihtsam oleks lõpetada,” tõdes Vakker. “Aga ka mängude üle aasta korraldamine tähendaks ikkagi nende võistluste hääbumist ja liikumist lõpu poole. Nüüd on ikka järjepidevus veel sees.”

Kärla valla spordijuht Raivo Uus sõnas, et midagi konkreetset veel öelda pole. “Võib-olla teeme sama nime all suure valla mängud, millega teised võivad liituda. Kui uue valla piirkondlikud spordijuhid on paigas, siis saame kokku, enne ei oska siin midagi öelda.”

Viidumäe mängude toimumise ja jätkumise küsimus tõusis päevakorrale eeskätt rahva nõrgenenud huvi tõttu, eelarvega probleeme pole.

Viidumäe mängudel võivad osaleda Kihelkonna, Lümanda, Salme, Torgu ja Kärla valla sportlased ja suvekülalised. Võisteldakse kergejõustikus, võrkpallis, kurnis, jalgpallis, viktoriinis ja vallavalitsuste-volikogude esindajate võistlusel. Eraldi mängud ja võistlused on lastele.

Print Friendly, PDF & Email