Päevakeskuses alustati tantsupärastlõunatega (FOTOD) (3)

SELTSKONNATANTSU ÕPPIMAS: Tantsuõpetaja Genert Allikmaa, Peeter Valter, Helge Nõmm ja Helen Reino. Tagant paistab juhendaja Stiina Sevostjanova. Foto: Tambet Allik

SELTSKONNATANTSU ÕPPIMAS: Tantsuõpetaja Genert Allikmaa, Peeter Valter, Helge Nõmm ja Helen Reino. Tagant paistab juhendaja Stiina Sevostjanova. Foto: Tambet Allik

Eile oli Kuressaare päevakeskusse kogunenud ligi poolsada huvilist, et tantsuõpetajate Stiina Sevostjanova ja Genert Allikmaa juhendamisel tantsusamme õppida.

“Võtame seda esimest korda kui prooviüritust,” lausus üritust avades Kuressaare päevakeskuse juhataja Piret Sarjas. Toredaid tantsupärastlõunaid on plaanis korraldada ka edaspidi. Kes ei taha tantsida, võib nautida väga head muusikat ja vahvat seltskonda.

“Kõik on ju kunagi tantsukursustel käinud, aga alati võib ju midagi koos juurde õppida ehk kas või meelde tuletada,” ütles Piret Sarjas, kes on ka ise mitmeid aastaid seltskonnatantsukursustel käinud.

Genert Allikmaa on Saaremaa ühisgümnaasiumi 10. klassi andekas noormees, Stiina Sevostjanova on aga tantsinud 4. eluaastast alates.

Eile innukalt seltskonnatantse õppinud Vello Aru lausus, et kui muusika mängib, siis mida sa hing veel oskad tahta. Aru lisas, et päevakeskus on hinnatud koht. Seal käivad väga paljud ka söömas ja toidud on väga maitsvad. Mitmekesist tegevust jagub samuti kõigile. Täna kl 14 on näiteks vestlusring hingedeajast, mida veab Kuressaare gümnaasiumi kaplan Katrin Keso-Vares. Neljapäeval on aga kirurg Andres Sarjase terviseloeng meestele.

Särav ja nooruslik Maimo Vaher kinnitas eile, et talle päevakeskuse üritused meeldivad ja ka tantsida meeldib. “Ainult mehi on vähe, pidevalt on naiste ülekaal,” ohkas Maimo, kelle sõnul oleks parem, kui tugevama soo esindajaid ka ikka rohkem kohal käiks.

Print Friendly, PDF & Email