Mustjalas varastati taas kütust (1)

Esmaspäeva hommikul kell 6.40 sai politsei teate, et Mustjala vallas Selgase külas on metsaveomasinast varastatud ca 80 liitrit kütust. Viimase kuu aja jooksul on see juba kolmas kord, mil Selgase külas seisvatest masinatest on varastatud kas kütust või tööriistu.

Politsei pressiesindaja Heiko Leesmenti teatel varastati ajavahemikus 15.–16. oktoober Selgase küla metsas seisnud traktorist tööriistad ja ajavahemikus 19.–20. oktoober raielangil seisnud traktorist 80 liitrit diislikütust ja tööriistad.

Kütusevargusi on toimunud ka Leisi vallas Pöitse külas, kus ajavahemikus 16.–17. oktoober varastati traktorist 200 liitrit kütust ja tööriistad, ja Kaarma vallas, kus 7. oktoobril varastati traktoritest kütust Piila külas.

Kuressaare politseijaoskonna juht Rainer Antsaar on varem Kadi raadiole öelnud, et politsei tegeleb tõsiselt kurjategijate tabamiseni viiva informatsiooni kogumisega ja piirkondadesse, kus kütusevarguse toimepanemise risk on kõige kõrgem, saadetakse ka täiendavaid patrulle.

Print Friendly, PDF & Email