Kepikõnnikuu lõpetati piknikuga

Anita Rahu, Ulvi Muul, Kalmar Rahu, Liljan Sepp ja kepikõndi õpetanud Erika Välinurm. Foto: Ivika Laanet

Anita Rahu, Ulvi Muul, Kalmar Rahu, Liljan Sepp ja kepikõndi õpetanud Erika Välinurm. Foto: Ivika Laanet

Pühapäeval said Valjala maalinna piknikuplatsil kokku tervisespordist lugu pidavad inimesed, et panna üheskoos punkt kepikõnnikuule.

Kepikõnni kasulikkusest rääkis ja vastas ka küsimustele aktiivne tervisesportlane Erika Välinurm, kes on ise läbinud mitmed vastavad koolitused. Pärast seda, kui maalinnal kolmekilomeetrine terviserada läbitud, joodi teed, söödi puuvilju ja loositi välja auhinnad.

Ainsa isana terviseüritusel osalenud Kalmar Rahu sai isadepäeva puhul Valjala pagari Helina Mäekivi küpsetatud tordi.

“Mida siis ikka pimedatel sügisõhtutel kodus teha,” ütles Valjala valla sporditöö organisaator Pirgit Nuut, lisades, et seetõttu pakkuski ta oma tervisest hoolivatele inimestele võimalust midagi koos ette võtta. Kepikõnnikuu toimus Valjalas juba teist aastat järjest.

Igal nädalal toimunud üritustest võttis osa kokku 15 inimest ja oktoobrikuu jooksul läbiti 140,6 km. Ühe distantsi pikkus oli 3,8 km. Esikoha pälvis Erika Välinurm (keskmine aeg 34,74), teise koha saavutas Anita Rahu (34,87) ja kolmandaks jäi Brett Nuut (34,93). Noorim osaleja oli 7-aastane Karl-Hendrik Mäeots.

Print Friendly, PDF & Email