Avalik pöördumine (1)

28.10.2014

Esmaspäev oli teise kooliveerandi esimene päev. Päev, mis algas nagu iga teine, lõppes aga nagu ei ükski eelnev. See päev raputas ootamatult meid kõiki oma traagiliste sündmustega. Viljandi Paalalinna koolis lõppes üks elu. Lõppes viisil, mille kurbloolisus ja traagika lõid meie maailmapilti pikaks ajaks koletu mõra.

Inimelu haprus ja sündmuste ettearvamatus said esmaspäeval kõige karmimal viisil kinnitust. Ent oma karmuses seavad need meile ülesandeid edaspidiseks. Meie kohus on märgata. Meie kohus on olla olemas. Olla olemas oma lähedaste ja kaaslaste jaoks. Et edasine teekond oleks läbitav kõigile. Jätkugu meil lootust südamesse ja usku hinge, nägemaks ühist teed tulevikku.

Kuressaare langetab sügavas leinas pea koos Viljandiga.

Kuressaare Linnavalitsus

Print Friendly, PDF & Email