Orissaare spordiklubi sügislaagris osales 35 last (1)

22.–23. oktoobril korraldas spordiklubi Orissaare Sport koostöös Kaitseliidu Saaremaa maleva ja Orissaare avatud noortekeskusega Ida-Saaremaa lastele spordilaagri, mille eesmärk oli pakkuda noortele koolivaheajal sportlikku tegevust ning noorkotkaste ja kodutütarde koolituse algõpetust.

Kaks päeva möödus aktiivses tegevuses. Mõlemal päeval oli kaks treeningut ja kaks söögikorda, mis tagas lastele piisava energia kogu pikaks päevaks.

Tänu Kaitseliidu ja Eesti Kalevi sidemetele alguse saanud MTÜ Orissaare Sport ja Kaitseliidu Saaremaa maleva koostööle kuulus laagri päevakorda ka noorkotkaste ja kodutütarde algkoolitus. Kaitseliitlased õpetasid lastele suundorienteerumist, salakirja ning laagris käitumist ja matkavarustuse pakkimist. Tehti ka riviharjutusi.

Teisel laagripäeval pakkus treeningutele vaheldust Orissaare noortekeskus, kus lapsed said osaleda MONO BUSS 2 tegevuses, mängida mitmesuguseid mänge ning rühmatööna mõelda käitumisreeglitele treeningul ja võistlusel.

Laagris käis 35 last Valjalast, Muhust, Tallinnast ja Orissaarest. Treenerid Mati Rüütel, Margo Rüütel ja juhendaja Käti Väin jäid lastega väga rahule, kõik tegid tublilt kaasa ning olid sõnakuulelikud ja positiivse suhtumisega. Rõõmu valmistas seekordne tüdrukute suurem osavõtt, võrreldes eelmiste laagritega.

MTÜ Orissaare Sport

Print Friendly, PDF & Email