Politsei pidas parvlaeval kinni kaks mõrvakatses kahtlustatavat (4)

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo politseinikud koos politsei eriüksusega pidasid eile õhtupoolikul Virtsu-Kuivastu parvlaeval kinni kaks meest, kes varjasid end politsei eest ning keda kahtlustatakse piinaval või julmal viisil toime pandud mõrvakatses.

Mehed peeti kinni enne Kuivastusse saabumist laeva reisijate tekil. Meeste kinnipidamisel kasutasid politseinikud füüsilist jõudu. Põhja prefektuuri narko- ja organiseeritud kuritegude talituse juht Leho Laur kahetses, et jõulist kinnipidamist pidid pealt nägema laeval olnud reisijad, nende seas ka lapsed.

“Pidime kinnipidamise otsust vastu võttes valima halbadest valikutest parima. Kinnipidamise edasi lükkamine oleks tähendanud suuremat ohtu,” sõnas Laur.

Prokuratuur taotleb täna kohtult mõlema mehe vahi alla võtmist. Kriminaalasja eeluurimist viib läbi Põhja prefektuuri narko- ja organiseeritud kuritegude talitus ning juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Print Friendly, PDF & Email