Olev Ait registreeris ennast üksikkandidaadiks (29)

Eelmistel kohalikel valimistel Lümanda vallas 15 häälega neljanda-viienda tulemuse saavutanud Olev Ait andis ennast Lääne-Saare valla valimistel üles üksikkandidaadina. Ait toona volikogusse siiski ei pääsenud.

Peale Aida on end 7. detsembril toimuvateks valimisteks seni registreerinud valimisliit Ühtne Vald, kus kandideerivad Urmas Lehtsalu ja Mart Maastik. Valimisvõitlusse on astumas ka Keskerakond, kelle valimistel mittekandideeriv vallavanema kandidaat on Mart Mäeker. Kindlasti osaleb valimistel ka Reformierakond, kelle vallavanema kandidaat on suure tõenäosusega Andres Tinno.

Kui varem on räägitud, et SDE ja IRL võivad välja tulla ühise nimekirjaga, siis viimase info kohaselt plaanivad nad valimistele minna siiski eraldi. Kandidaatide registreerimine lõpeb teisipäeval.

Print Friendly, PDF & Email