Viis apteeki üle Saaremaa liitus Benu kaubamärgiga

Saare maakonnas tegutsevatest apteekidest viis – Leisi apteek, Muhu Liiva apteek ja Kuressaares asuvad Saaremaa Apteek, Kuressaare Apteek ja Kuressaare polikliiniku apteek – on kasutusele võtnud rahvusvahelise Benu kaubamärgi. Varem tegutseti kaubamärgi Apteek1 all.

Benu partnerprogrammi juhi Tanel Kuusmanni sõnul apteekide omanikering kaubamärgi vahetamisega ei muutu ja kõik apteegid jätkavad tegutsemist iseseisvate apteekidena. “Üheskoos tegutsemine aitab apteegis tagada parema ravimite ja tervisetoodete valiku, annab võimaluse pakkuda ajaga kaasas käivat oskusteavet ja toob kliendini parimad kampaaniapakkumised,” lausus ta.

Benu kaubamärgi all tegutseb üle Eesti 105 apteeki, mis annavad tööd kokku 370 inimesele. Mullu tehti neist apteekidest üle kolme miljoni ostu.

Print Friendly, PDF & Email