Koduleivakonkursi võiduleivast sai Salme valla meene (1)

Salme vald on otsustanud septembris Saarte Hääle koduleivakonkursi võitnud Anni Veskinõmme leiba kasutada valla meenena. Veskinõmm ütles, et vallavalitsuse ettepanek tuli talle meeldiva üllatusena ja oma nõusoleku andis ta kohe.

“Vallavalitsuses otsustasime, et kui on tarvis kinkida kellelegi midagi Salme valla poolt, siis tellime Anni käest leiva,” ütles Salme kultuurijuht Maire Sillavee Saarte Häälele ja lisas, et Veskinõmme osalemisest koduleivakonkursil oldi vallas juba ammu teadlikud ja talle hoiti pöialt.

Seni on Veskinõmme leiba meenena jõutud kasutada ühel korral, märkis Sillavee. Seda 12. oktoobril, kui Anni leib kingiti salmelastel külas käinud Komöödiateatrile. Ansekülas tehtud koduleiba võetakse Sillavee sõnul kaasa ka Riiga, kus Salme vallateater osaleb lavastusega «Puudutamata» harrastusteatrite festivalil “Riga igrajet”.

Detsembrikuust saab Anni Veskinõmme retsepti järgi Saare Leib OÜ-s toodetud leiba osta ka Saaremaa poodidest.

Print Friendly, PDF & Email