Auriga sünnipäevast sai osa üle 10 000 inimese (2)

TORDILE! Sünnipäevatorti jagas nii suurtele kui ka väikestele Auriga kaubanduskeskuse külastajatele Ülle Lätt kauplusest Goldtime. Foto: Kalmer Saar

TORDILE! Sünnipäevatorti jagas nii suurtele kui ka väikestele Auriga kaubanduskeskuse külastajatele Ülle Lätt kauplusest Goldtime. Foto: Kalmer Saar

Kuressaare linna ääres asuva Auriga kaubanduskeskuse 6. sünnipäeva ajal läinud laupäeval loendas peasissekäigu loendur kümme tuhat külastajat.

Ent rahvast sisenes Auriga turundusjuhi Egert Easti sõnutsi kaubanduskeskusse ka kõrvalustest, samuti külastati usinalt K-Rauta kauplust. Terve maja oli inimestest tulvil ning parkla autosid nii täis, et keset päeva otsisid kliendid parkimisvõimalusi ka maantee ääres.

Easti sõnul sai keskus oma rentnikelt hea tagasiside. Neil oli sel päeval tööd nii palju, et paljud poodnikud ei jõudnudki sünnipäevatordi lahtilõikamise ajal sellega maiustama. Õhtul said töötajad siiski tordist kenasti osa.

Ehkki keskus on varasematelgi aastatel sünnipäeva tähistanud – siis küll n-ö ostuöö vormis õhtupoolikul, tehti tänavune programm pikem ja sisutihedam, esinejaterohkem. “Programm oli päris pikk, hakkas juba hommikul pihta,” tõdes East, lisades, et punkti sai sünnipäevatrall õhtul kella seitsme ajal.

Mõeldud oli pea kõigile – oli muusikalisi etteasteid nii vanematele kui ka noorematele, samas oli turundusjuhi sõnul päris pisikestele sedakorda keskuse teisel korrusel sisse seatud põnev planetaarium. “Seal olid juures veel huvitavad lendavad kalad, mida Saaremaal pole varem nähtud. Samuti said lapsed osaleda joonistusvõistlusel,” kirjeldas East.

Toimusid Semiiri tasuta tantsutreeningud, kontserdi andis Saaremaa meeskoor SÜM, publiku ette astusid ka Kati Laev ja Mart Abro, uusi ja vanu hitte esitasid Rolf Roosalu ja Kristel Aaslaid ning tunnike enne programmi lõppu tuli täies koosseisus lavale Shanon. Viimane pannud publiku sedavõrd kaasa elama, et nii mõnigi tantsujalake proovis turundusjuhi sõnul, kuidas on kaubanduskeskuses jalga keerutada, rääkimata hoogsast kaasalaulmisest.

Muu hulgas korraldas keskus fännidele suure autogrammide jagamise. Publiku ees käinud artistid pandi pika laua taha istuma ja huvilised said neilt autogrammi nõuda. “Järjekord oli nii pikk, et pabistasin, kas mul postreid ikka jagub,” naeris East, kelle sõnul oli tal 200 postrit ning pärast autogrammide jagamist oli vaid mõni neist alles.

Auriga kaubanduskeskusel läheb praegu päris hästi. Lisaks sellele, et vahepeal on lisandunud mõned uued rentnikud, on paar rentnikku oma müügipinda ka laiendamas – OnOff ja Klick laiendavad kauplust – ning enne aastalõppu on lisandumas veel paar uut huvitavat müügikohta. Kes need uued rentnikud on, turundusjuht veel avaldada ei saanud.

Sünnipäevale pani õhtul punkti ilutulestik.

Print Friendly, PDF & Email