Kõrkvere elanikud saavad bussiga sõita ka laupäeviti (2)

1. novembrist saab laupäevahommikuti taas Kuressaarest bussiga Kõrkverre, seda bussi ettetellimisel. Tellimusliin seati sisse Kõrkvere inimeste tungival nõudmisel.

Viimane sellekohane arutelu, kus osalesid ka Saare maavalitsuse ühistranspordi peaspetsialist Merike Sõrm ja arendusnõunik Karl Tiitson, toimus Kõrkvere vanas koolimajas teisipäeva õhtul. Esialgu taastatakse liin aastaks. “Vaatame, kui palju sõitjaid on,” ütles Merike Sõrm Saarte Häälele. “Bussifirma ei ole ju huvitatud ka sellest, kui buss peab Tornimäel aega parajaks tegema, kuna sealt edasi sõitjaid ei ole.”

Laupäevahommikuse liini vajalikkust põhjendades viitas Kõrkvere küla elanik Milja Laht ka sellele, et muidu ei sõida laupäeval enam ükski buss Kõrkverre. “Hommikust bussi on aga vaja juba kohalike elanike laste jaoks, kes ei saa reede õhtul töö või kooli tõttu linnast ära sõita.”

Kes soovib bussi peale tulla Kõrkvere peatusest, peab eelmisel päeval dispetšerile oma soovist teatama (tel 52 95 603 või 63 10 262). Kuressaarest bussi peale minnes ei pea eelnevalt ette helistama.

Print Friendly, PDF & Email