Baaride varasem sulgemine pole niisama lihtne (4)

Kuigi SDE ja IRL lubasid koalitsioonilepingus võtta eesmärgiks Kuressaare lõbustusasutuste sulgemise kell 3 öösel, on selle lubaduse täitmine linnavalitsuse hinnangul keeruline.

Abilinnapea Madis Kallase sõnul varasema sulgemise plaanist loobutud ei ole – see teema on Kuressaare avaliku korra teemalistel kohtumistel alati jutuks tulnud.

“Praktikas ei ole see aga sugugi kerge,” ütles Kallas. “Seadustest ei ole meile mingit abi, saavutatud pole ka kohalike baaripidajate üksmeelt, et kõik selle sulgemisotsusega kaasa tuleksid. Kui juba üks ei tule, jookseb asi aga jälle liiva.”

“Tagame koostöös baaride, meelelahutusasutuste ning korrakaitseorganitega linnakodaniku turvalisuse,” on kirjas läinud aasta lõpus sõlmitud koalitsioonilepingus. “Võtame eesmärgiks linna lõbustusasutuste sulgemise kell kolm öösel.”

Print Friendly, PDF & Email