SUUR GALERII: Kõige pisemad põnnid said sünnikirja (4)

Saarte Hääle kaamerasilma ette jäid ühes oma kolmekuuse Loorega õnnelikud vanemad Kaspar Üpraus ja Annika Aro. Foto: Tambet Allik

Saarte Hääle kaamerasilma ette jäid ühes oma kolmekuuse Loorega õnnelikud vanemad Kaspar Üpraus ja Annika Aro. Foto: Tambet Allik

Täna pärastlõunaks kogunes Kuressaare kultuurikeskuse hämarasse saali üksteise järel aina enam ja enam õnnelike nägudega vanemaid, kel pisikesed päevakangelased süles. Mõni neist päevakangelastest lasi südamerahuga laulu, mõni magas nohinal.

Linnapea Hannes Hanso andis nimelt üle järjekordsed uute ilmakodanike sünnikirjad. Sedakorda olid linnapea vastuvõtule kutsutud linna kõige pisemad põnnid ehk need, kes sündinud suvel – ajavahemikus juuni algusest augusti lõpuni. Sel perioodil registreeriti 30 lapse sünd. Neist 17 poisid ja 13 tüdrukud.

Fotod: Tambet Allik

Print Friendly, PDF & Email