Petitsioonile andis paberil allkirja üle saja inimese (3)

Veronika AllasSaaremaa puuetega inimeste kojas on töövõimereformi vastasele petitsioonile allkirja andmas käinud üle saja inimese.

“Sada ja ehk kolmteist-neliteist peale,” ütles puuetega inimeste koja juhataja Veronika Allas (fotol), kel oli allkirjade täpne arv eile veel kokku löömata. Tema sõnul on üle saja allkirja hea näitaja. “Väga paljud andsid allkirja ju internetis, ID-kaardiga,” lausus Allas.

Laupäeval käis Saaremaa esindus töövõimereformi vastasel piketil Pärnus ja Tallinnas. Allas möönis, et nende arv, kes Saaremaalt meeleavaldusele sõitsid, polnud just suur – viis-kuus inimest. “Kurtide ühingu esindaja Eha Lehtjõe käis Tallinnas ja ülejäänud, nende seas liikumispuuetega inimeste esindaja, Pärnus,” rääkis Allas. “Saarlasete juurde tulid Pärnus ka need, kes olid varem Saaremaal elanud ja tahtsid ka end saarlastena tunda.”

Allas arvas, et kuigi meeleavaldusel võinuks olla rohkem rahvast, oli pikett alles esimene samm.

Print Friendly, PDF & Email