Krimi (3)

Naine jäi auto alla

Reedel kella 19.40 ajal toimus liiklusõnnetus Kaarma vallas Eikla külas, kus sõiduauto Volkswagen Golf, mida juhtis 68-aastane Mait, sõitis pimedal ajal valgustamata teelõigul tagant otsa helkurita jalakäijale. Vigastada saanud 78-aastane Juta toimetati Kuressaare Haiglasse. Haigla raviarst Marje Nelis ütles, et eakas naisterahvas toimetati laupäeval edasi Tallinna haiglasse operatsioonile. „Tema seisund oli rahuldav,“ kinnitas Nelis.

Mees lõi joomasemu

Laupäeval kella  16.45 paiku lõi 41-aastane mees Kuressaares Kohtu tänaval asuvas korteris ühise alkoholitarvitamise käigus terariistaga 30-aastast meest. „Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni,“ ütles politsei pressiesindaja Kaja Grak.
„Tegemist ei olnud peretüliga. Kannatanu viidi haiglasse,“ täpsustas Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm.

Tabati 21 purjus juhti

Reedest kuni pühapäevani kontrollis politsei Saare maakonnas 2665 mootorsõiduki juhti. “Neist 21 oli alkoholi tarvitanud,” ütles politsei pressiesindaja Kaja Grak. “Kaheksal tuvastati joove, mis andis aluse kriminaalmenetluse alustamiseks. Nende hulgas oli ka kaks naisjuhti,” lisas pressiesindaja.

Varastati diislikütust

Ööl vastu 7. oktoobrit varastati Kaarma vallas Piila külas asutuse territooriumil traktorite kütusepaakidest kokku umbes 300 liitrit eriotstarbelist diislikütust. Kahju suurus on 213 eurot.

Print Friendly, PDF & Email