Puiduveokite jaoks pakutakse Tööstuse tänavat (45)

KITSAS TEE: Kudjapel elav Vello Rosenfeld ei mõista, kuidas hakkavad plaanitavat betoonitehast teenindavad raskeveokid liikuma praegu 5 meetri laiusel Tööstuse tänaval. Foto: Sander Ilvest

KITSAS TEE: Kudjapel elav Vello Rosenfeld ei mõista, kuidas hakkavad plaanitavat betoonitehast teenindavad raskeveokid liikuma praegu 5 meetri laiusel Tööstuse tänaval. Foto: Sander Ilvest

Kudjape aleviku Pähklimetsa tee äärsed elanikud on Kaarma vallavalitsusele muu hulgas välja pakkunud, et puiduautod võiksid sõita mööda Tööstuse tänavat, aiandi juurest Kudjape kalmistu ja terviseraja lähistele. Praegu on seal teelõik, mis on pigem metsaraja mõõtu. Pähklimetsa piirkonna elanike sõnul tuleks tee nõuetele vastavaks ehitada arendaja kulul.

Selline liikluskorraldus tähendaks, et puiduveokid hakkaksid sõitma mööda Kuressaare maanteed või mööda Mereranna teed.

Pähklimetsa piirkonna elanike üks esindajaist Rita Aksalu ütles, et see on vaid üks mõte, kuigi nad ise loodavad, et ka seal ei peaks puiduveokid liikuma hakkama. Tema sõnul tehti selline ettepanek, kuna vallavalitsus ei ole seni teinud mingeid ettepanekuid, mis olukorda konkreetselt leevendaksid.

Print Friendly, PDF & Email