Kaarma haridus- ja noorsootöötajaks sai Merle Simmer

Kaarma haridus ja noorsootöötajaks sai Merle SimmerKaarma valla haridus- ja noorsootöötajana asub ametisse Kärla vallas elav 22-aastane Merle Simmer (fotol).

Simmeri sõnul on tema esimene eesmärk uuel töökohal panna kokku Kaarma noortekogu. Nii loodab ta noori inimesi ja nende arvamusi kaasata nii valla kui ka volikogu tegevusse. “Seega ootan huvitavaid ja aktiivseid noori,” märkis ta.

Merle Simmer ise on sündinud-kasvanud ja õppinud Tallinnas, kuid tema ema on pärit Saaremaalt. Tema senised töökogemused on töötamine ülikooliõpingute kestel praktika ajal riigikogu kantseleis välissuhete osakonnas ja Euroopa Liidu asjade komisjonis.

Kaarma valla vanemspetsialist Eeve Näälik ütles, et lõppvalikus oli neil kaks võrdset kandidaati. “Andsime neile mõlemale väikese kodutöö,” rääkis ta, lisades, et üks kandidaatidest loobus. Konkursikomisjon oli viieliikmeline ja selle koosseisu nimetas vallavanem Andres Tinno.

Merle Simmer alustab tööd 13. oktoobrist. Kaarma valla haridus- ja noorsoonõuniku ametikoht jäi vakantseks, kui senine nõunik Ilme Õunapuu otsustas lahkuda.

Print Friendly, PDF & Email