Täpp ja Manni (3)

Täpp ja Manni2

Teeme siis seda nende eest ja ühtlasi iseloomustame veidike ka meie koduotsijaid.

Manni ja Täpp on umbes aastased kassinoorukid ja paar sai neist juba tükkaega tagasi ühises hoiukodus olles.

Turvakodu Kassikodus on nende suhe püsima jäänud hoolimata kümnetest ja kümnetest kiusatustest. Nad mängivad koos, nad magavad koos, nad pesevad teineteist. Ka kõhud lähevad neil tühjaks ühel ja samal ajal. Kui Manni teeb toa ühes otsas njäu, on Täpp kohe kohal kontrollimaks, ega keegi sõbrannale liiga ei tee. Sama on vastupidi – Täpi mjäu peale reageerib Manni otsekohe. Täpp ja Manni on pea kogu oma teadliku elu veetnud
turvakodus, sestap on nende suur-suur unistus leida oma päris kodu, ühine kodu.

Täpp on suur ja rahulik, õrnust ja hellust armastav kassipoiss. Pahandust ei tee, inimesega on suur sõber, samuti teiste kassidega. Ta on kiibitud, vaktsineeritud ja kastreeritud, regulaarselt saanud ussirohtu. Ühesõnaga –
see noor mürakas on iga kodu unistuseks.

Manni on kohati naiselikult pirtsakas ja edvistav, aga samuti hea kasvatusega – liivakasti kasutamine on selge, pahandust ei tee. Kui otsustab pakutavad paid vastu võtta, siis naudib neid täiega ja tema nurr on vali ning põrisev, üldse mitte õrn ja naiselik.

Manni on samuti kiibitud ja vaktsineeritud, steriliseeritud ja parasiidid on tõrjutud.

Koos moodustavad nad imeilusa vaatepildi – suur valge-mustakirju kasukaga mürakas poiss ja väike musta-valgekirju kasukaga õbluke tüdruk.

Kui sa soovid sellele armsale paarile kodu pakkuda või siis esialgu lihtsalt külla tulla, siis helista 58370708 või 5163483.

Manni ja Täpp ootavad.

Print Friendly, PDF & Email