Astes tõmmati hooaeg käima

Triino LestNeljapäeval kogunesid Aste klubisse Kaarma valla ringijuhid ja kultuurikorraldajaid, kokku kaksteist inimest.

“Ümarlaua eesmärk oli meeldivalt töises meeleolus alustada uut hooaega,” ütles Aste klubi juhataja Triino Lest (fotol). Ta lisas, et kuna Kaarma valla kultuurielu korraldab esimest aastat Kaarma valla arengu sihtasutus, rääkis sihtasutuse tegevjuht Pille Mägi selle organisatsiooni toimimisest. Ta märkis, et kultuuriinimesed on valdade ühinemisega seoses samuti põnevil.

Ümarlauas pandi paika ringide toimumise päevad ja kohad ning lepiti kokku, millisel päeval oodatakse uusi liikmeid. Samuti arutati, millal ja kuidas korraldada Oma Pere Päeva, ning tehti esimesed märkmed uue kultuurikalendri jaoks.

Kuna ümarlaud toimus Aste klubis, siis sai sellega seoses avatud ka Aste galeriisein. Esimese näitusena on välja pandud Tallinna linnateatri kunstniku Kustav-Agu Püümani fotonäitus “Vaade aknast”.

Print Friendly, PDF & Email