Hea suhtleja leiab töökoha Sõmeral (7)

TRAGID TEGEVUSJUHENDAJAD: 27 aastat Sõmeral töötanud Signe Lõhmus (vasakult), 18-aastase kogemusega Leili Mesila ja vaid kolm kuud ametis olnud Merle Lindmets ootavad uusi kolleege heal meelel. Foto: Irina Mägi

TRAGID TEGEVUSJUHENDAJAD: 27 aastat Sõmeral töötanud Signe Lõhmus (vasakult), 18-aastase kogemusega Leili Mesila ja vaid kolm kuud ametis olnud Merle Lindmets ootavad uusi kolleege heal meelel. Foto: Irina Mägi

Sõmera Kodu, mis on täiesti nagu omaette linnak, ootab oma suurde ja sõbralikku perre täiendust, tegevusjuhendajaid. Kui kannatlikkust, suhtlemisoskust ja heatahtlikkust jagub, võib see ju õige tööots olla.

Nimelt otsib Sõmera Kodu, mida rahvas enamasti hooldekoduks nimetab, praegu uusi tegevusjuhendajaid. “Kuna meil on suur kollektiiv, tegevusjuhendajaid kokku ligi 130 inimest, siis võib keegi neist pensionile minna või lapsehoolduspuhkusele või abielluda ja lahkuda Saaremaalt hoopis,” ütles Sõmera Kodu juht Helle Kahm.

Ka on vajadus tegevusjuhendajate järele aja jooksul kasvanud ning see annab võimaluse uusi inimesi juurde palgata. “Kuna see töö nõuab väga heade kutse- ja suhtlemisoskustega inimesi, siis juhtub ka, et inimesed lahkuvad töölt, sest mujal on lihtsam leiba lauale teenida,” tunnistas juhataja, lisades, et suur hulk personalist on neil õnneks siiski pikaajalise töökogemusega.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email