Timmu Kõrge tuleb siiski kodurallile (1)

Vaatamata saarlasest rallisõitja Timmu Kõrge ja tema kaardilugeja Erki Pintsi kartustele, et rahapuudusel jääb Saaremaa ralli sõitmata, on mehed 10. oktoobril MM-Motorsporti meeskonna Ford Fiesta R5-autoga siiski stardis.

“Saaremaal on alati hea sõita, meil on võimalus saada oma klassi meistritiitel, mille seadsime ka hooaja üheks eesmärgiks. Ja ka Saaremaa ralli võit on meie selge eesmärk. Saaremaa ralli võidupärjad on kadakast tehtud ja kadakas peab jääma ikka Saaremaale. Suur tänu kõigile meie toetajatele, kes on õla alla pannud, eriline tänu kuulub Silvestonile,” rääkis Timmu Kõrge.

47. Silveston Saaremaa ralli start antakse traditsiooniliselt Kuressaare keskväljakul, kui esimene auto reedel, 10. oktoobril kell 18.30 stardipoodiumile sõidab. Reedel sõidetakse kolm esimest katset kruusateel ja laupäeval sõidetakse Silveston Saaremaa rallil seitse kiiruskatset.

47. Silveston Saaremaa ralli võitjat saab Kuressaare keskväljakul asuval poodiumil tervitada laupäeval kell 18.

Print Friendly, PDF & Email