Kristjan Jõekalda – nii Saaremaa kui ka Vilsandiga seotud mees

EES TERENDAB VILSANDI: Esmaspäeva ennelõunal jõudis Kanal 2 võttegrupp Papissaare sadamasse, et sealt Jaan Tättele külla sõita. Saatejuht Kristjan Jõekalda on valmis kaatri pardale astuma. Foto: Irina Mägi

EES TERENDAB VILSANDI: Esmaspäeva ennelõunal jõudis Kanal 2 võttegrupp Papissaare sadamasse, et sealt Jaan Tättele külla sõita. Saatejuht Kristjan Jõekalda on valmis kaatri pardale astuma. Foto: Irina Mägi

Tänavu kevadel teistkordselt Eesti populaarseimaks meessaatejuhiks valitud Kristjan Jõekalda sai endale sel suvel lubada kosutava puhkuse koos perega kodusel Saaremaal. “Suvi läks täie ette, sain ju viimati korralikult puhata 2005. aasta suvel,” tunnistab hinnatud telemees.

Kristjan teab täpselt, et see oli 2005.aastal. “Ostsime siis just uue auto, millele Kuressaares Lemmiku poe juures tagant sisse sõideti,” räägib kõik oma lapsepõlvesuved Kuressaares vanavanemate juures veetnud Jõekalda.

Nüüd on puhkus läbi ja Kristjan Jõekalda tagasi tööl. Meelelahutussaate “Nädalalõpp Kanal 2-ga”, mille saatejuhid on Jõekalda ja Teet Margna, võtted algasid augusti teisel nädalal. “Nüüd ei ole vahet, on see nädalavahetus või argipäev, kui vaja, oleme tööl,” nendib Kristjan. Praegu on ta seotud kolme saatega: “Suure lotokolmapäevaga”, nädalalõpusaatega ja toimetajana veel Teet Margna juhitava “Kuldvillakuga”.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email