Facebookis otsiti video abil roosa telefoni varast (7)

Eile hommikul oli Facebookis üleval video Kuressaare Maxima kaupluse kassas kauba eest maksvast mehest ja naisest, kes postitaja sõnul olid 27. augustil kell 10.39 varastanud sama poe infoletist roosa mobiiltelefoni.

Video postitaja Marko Mägi kirjutas, et viimati positsioneeriti kadunud telefon Salme vallas Ansekülas.

Pärastlõunaks olid video ja tekst ära kustutatud. Telefoni omanik Ülle Mägi juhtunust täpsemalt rääkima ei nõustunud, viidates järgmisel päeval ehk täna toimuvale tunnistuste andmisele politseis.

Maxima Eesti OÜ kommunikatsioonijuht Erkki Erilaid ütles, et politseile on juhtunu kohta avaldus tehtud ja ka video on politsei käes. “Politseil oleks õigem antud asja rohkem kommenteerida,” leidis Erilaid. Kuidas Maxima turvavideo internetti jõudis, ta ei täpsustanud.

Politsei pressiesindaja Kaja Grak kinnitas, et politsei on juhtumist teadlik ja menetleb seda. “Üldine soovitus on süütegudest politseid teavitada, mitte asuda võimalikke süüdlasi omal käel välja selgitama,” ütles Grak.

Ta lisas, et sotsiaalmeedia vahendusel videomaterjale jagades võib juhtuda, et kahtluse alla pannakse keegi täiesti kõrvaline isik, kellel igasugune seos juhtumiga puudub, ja kellele tekitatakse põhjendamatuid ebamugavusi.

Print Friendly, PDF & Email