Saare politseinikud lähevad kolleegidele appi (4)

Järgmisel nädalal Tallinna külastava USA presidendi Barack Obama visiidi ajaks läheb neljandik Saaremaa politseinikest pealinna appi korda tagama.

“Veerand Saaremaa politseinikest on erinevatel päevadel seotud tööülesannete täitmisega mandril, peamiselt pealinnas. Mandril ollakse tööl erinevatel aegadel ja see tähendab töötamist mandril ühe vahetuse ehk 12 tunni ulatuses. Sellele lisandub sõidule kuluv aeg,” ütles Lääne prefektuuri korrakaitsebüroo juht Kalvi Almosen. “Mandril töötamine on planeeritud selliselt, et Kuressaare politseijaoskonna toimimist ja töökorraldust see ei mõjuta,” kinnitas ta.

“Mandril käiakse aeg-ajalt ikka abis, kuid tavaliselt nii suurt väge saarelt ära ei saadeta,” ütles politsei pressiesindaja Kaja Grak. “See oleneb sellest, millised sündmused meie riigis aset leiavad,” selgitas ta. Peamiselt käivad tema sõnul mandril abiks mitmesugused spetsialistid.

Print Friendly, PDF & Email