Haigla juhatusse valiti Kalle Koov

Kuressaare Haigla SA nõukogu valis nelja kandidaadi hulgast Kuressaare haigla juhatuse liikmeks endise Kuressaare abilinnapea Kalle Koovi, kes asub ametisse oktoobrist.

“Koovi puhul said ennekõike määravaks tema kogemus tippjuhina kohalikus omavalitsuses ning head teadmised rahanduse ja majanduse valdkonnas,” ütles haigla nõukogu esimees Madis Kallas.

Juhatuse liikme kohale korraldati konkurss, kuna haldusjuht Ahti Malgrel lõpeb tähtajaline teenistusleping tänavu septembri lõpus. Peale Malgre kuuluvad juhatusse selle esimees Viktor Sarapuu ja haigla ravijuht Marje Nelis.

Kalle Koov ütles, et kandideerimine haigla juhatusse oli ootuspärane, sest pärast linnavalitsusest lahkumist on ta saanud piisavalt puhata ja jätkamine haigla juhatuses on loogiline jätk eelmistele ametitele abilinnapea ja Eesti Posti Lääne piirkonna juhina.

“See on kahtlemata suur ja motiveeriv väljakutse ja mõneti uus valdkond, kuid samas mitte tundmatu, sest tegeleda tuleb pigem haigla tehnilise, haldus- ja majanduspoolega,” selgitas Koov. “Aga mida raskemad on väljakutsed, seda huvitavamad need kokkuvõttes on.”

Print Friendly, PDF & Email