Aste Antsakad võõrustasid külalisi

Antsakate tantsunaised karaoketamas.Foto: Katrin Teder

21. augustil õhtuhakul võttis tantsurühm Aste Antsakad oma rahvamajas vastu külalisi Lemi vallast Soomest Lõuna-Karjala maakonnast. Eelmine kohtumine toimus läinud aasta heinakuul Lemis, millest tantsunaistel on soojad mälestused, nii eredatest esinemistest kui ka kohtumistest. Seekordsel kohtumisel esinesid Aste Antsakad kavaga “Rannarahva tantsud”, milles leidus nii pärimus- kui ka uusloomingulisi tantse.

Kava sisse mahtusid ka ühistantsud, mis tekitasid külalistes erilist elevust. Külla olid kutsutud ka line-tantsijad Kuressaarest. Karaoke on lemilaste seas populaarne ja seda võimalust pakkusid võõrustajad seekord samuti.

Kohtumine lõppes ühises rõõmsas tantsuringis.

Tiiu Villsaar
Aste Antsakate juhendaja

Print Friendly, PDF & Email