Saaremaa tenniseklubi mängis end tippseltskonda

Eesti tenniseklubide karikavõistluste esiliiga finaalis alistas Saaremaa tenniseklubi MK Tenniseklubi 4 : 1 ja mängib järgmisel aastal nelja tugevama klubi hulgas.

Saaremaa tenniseklubi mängis koosseisus: Priit Suluste, Ivar Indrek Himmist, Riho Kallus, Rauno Gull ja Taavi Himmist. MK Tenniseklubi esindasid Taavi Annus, Alan Braschinsky, Kristofer Sven Kliimand ja Artur Erik Lindmaa.

Üksikmängus kaotas Kallus Braschinskyle, Suluste võitis Annust ja Gull Kliimandit. Nii sai paljuski otsustavaks Taavi Himmisti mäng Lindmaaga.

“Seal oli raske koht ja fifty-fifty seis,” tunnistas Rauno Gull. “Kui ta oleks kaotanud, oleks seis olnud 2 : 2 ja kõik oleks jäänud paarismängu otsustada.” Himmist kaotas esimese seti 1 : 6, kuid võitis kaks järgmist 6 : 3 ja 6 : 3 ning sellega oli finaali tulemus otsustatud. “Pingil sai Taavit tugevalt juhendatud ja õnneks ronis ta august välja. Paarismängu võitsime juba pingevabalt,” tõdes Gull.

Sellega mängis Saaremaa tenniseklubi end Eesti nelja tugevama hulka, kus kohtutakse juba Eesti parematega. Rauno Gulli sõnul ollakse nüüd suures seltskonnas ja tipptasemel, kus mängivad kõik Eesti paremad tennisistid.

Print Friendly, PDF & Email