Kultuurivara juhiks pürib viis inimest (2)

Eile lõppes Kuressaare Kultuurivara juhataja konkursi tähtaeg.

Linnavalitsuse pressiesindaja Geili Heinmaa sõnul laekus konkursile viis avaldust. Kes osutub valituks, loodab komisjon otsustada selle nädala lõpuks. Kultuurivara juhataja koht jäi vabaks, kui asutust seitse aastat juhtinud muusik Villu Veski otsustas juhiametist omal soovil loobuda ja jätkata loomingulise konsultandina.

Kuressaare Kultuurivara tegevusvaldkonnad on linnas kultuuri suurürituste korraldamine, kontsertide, etenduste ja kunstinäituste vahendamine ja rahvakultuurialase tegevuse korraldamine. Kultuurivara haldab Kuressaare kultuurikeskuse, Saare maakonna keskraamatukogu ja raekoja ruume ninginventari ning osutab konverentsi-, ruumide ja tehniliste vahendite renditeenust.

Print Friendly, PDF & Email