Saarlanna Kristel Aaslaid osaleb telesaates “Su nägu kõlab tuttavalt”

Foto: TV3

Sügisel algavas TV3 menusaates “Su nägu kõlab tuttavalt”osaleb ka Kuressaarest pärit Kristel Aaslaid, kes viimati mängis üht peategelast sarjas “Padjaklubi”.

“Ootused on rahvast mitte alt vedada, et saarlased saaksid minu üle ikka uhkust tunda,” ütles Kristel Aaslaid, kes oma sõnul osalemisotsust pikalt ei kaalunud. “Eelmised hooajad on mulle väga meeldinud ja mõtlesin televiisori ees istudes, et tahaks ka ise seda kõike teha.”

Kristel tähendas, et kui talle säärast võimalust juba pakuti, peab seda kasutama, sest teist korda seda ilmselt enam ei tehtaks. “Praegu on õige aeg selliseid asju teha, miks mitte,” muigas ta, lisades, et eks omajagu tööd toob see muidugi.

“Lihtne ei saa see olema. Täiesti reaalset teist inimest mängida või parodeerida, see ei ole päris sama, et sulle on antud mingisugune tegelane ja proovid sellele hinge sisse puhuda. Eks sellest kujuneb üks huvitav retk,” arvas Kristel Aaslaid.

Print Friendly, PDF & Email