Golfimängijad toetavad laste mänguväljaku rajamist

Täna jätkub Kuressaare golfiväljakul eile alanud heategevusüritus “Smile Charity Golf”, misläbi korjatud annetustega toetatakse linnaparki Kuressaare linnuse kõrvale laste mänguväljaku rajamist.

Saare Golfi tegevjuht Marko Kaldoja ütles, et “Smile Charity Golf” toimub Kuressaare golfiväljakul juba neljandat korda. “Tänavusel heategevusüritusel osaleb üle 50 golfimängija Eestist, Lätist, Soomest ja Rootsist,” märkis ta.

“Tuntumad osalejad on Ain Hanschmidt, Peter Hunt, Jan Palmer, Tõnis Palts, Meelis Milder, Juhan Kolk, Sami Seppänen, Kaido Jõeleht ja paljud teised teada-tuntud ettevõtjad. Reedeõhtusele vastuvõtule on lubanud tulla ka ÜRO lastefondi UNICEF Eesti president Elle Kull.”

Juba mitmendat aastat toimuva heategevusürituse eesmärk on teha Kuressaare lastele sihtotstarbeline annetus. “Tänavuse annetuse suurus võib jääda umbes suurusjärku 15 000 eurot,” tõdes Kaldoja. “Selle raha on annetanud kõik golfivõistlusel osalejad.”

Eile õhtul esines golfiturniiril osalejatele ka Kuressaare linnapea Hannes Hanso. Saare Golfi tegevjuhi Marko Kaldoja sõnul valiti just koos linnapeaga välja see lastega seonduv objekt, kuhu sihtotstarbeline annetus sel aastal läheb.

Print Friendly, PDF & Email