Võmmid tegid punkaritele ära

Foto: Raul Vinni

Foto: Raul Vinni

16. augustil veerand seitsmest õhtul alanud politseinike ja punkarite jalgpallimatši võitsid seekord politseinikud tulemusega 3 : 0. Kaks väravat sai lossihoovis toimunud kohtumisel kirja konstaabel Erki Välinurm ja ühe politseileitnant Matis Sikk. Mängus domineeriski politseinike meeskond, kuid ka punkarite esindajatel olid omad võimalused, mis paraku jäid realiseerimata.

Matis Sikk ütles, et ta jäi mänguga rahule ning usutavasti sai ka publik soovitud elamuse. Punkarid pidid küll pettuma, mida Sikk kommenteeris nii: “Ma arvan, et kui nad järele mõtlevad, siis nad mõistavad, miks nii läks.” Samas nentis Sikk, et punkar Trapetsile tuleb au anda, et ta selle ürituse korraldamise suures osas enda kanda võttis.

Punkar Trapets mänguga rahule ei jäänud: “Kuidas sellise mänguga saab rahule jääda, kui sa pähe saad!” Legendaarsel punkaril oli aga hea meel selle üle, et teistestki linnadest olid punkarid kohale tulnud ja mängijatest seetõttu puudust polnud.

Traditsiooni jätkamise kohta Sikk ja Trapets hetkel veel midagi kindlat öelda ei osanud. Pikemalt võib politseinike ja punkarite mängust lugeda laupäevasest lehest.

Print Friendly, PDF & Email