Augustitormid häirivad laevaliiklust

Nädala algus on ilmaprognooside kohaselt Väinamerel tormine, mis häirib väiksemate aluste liiklust. Ilm.ee andmetel puhus Väinamerel eile edela- ja lõunatuul 14–17 m/s, puhanguti kuni 21 m/s. Sarnased tuuleolud jätkuvad vähemalt kuni kolmapäevani ning tõenäosus, et mõnel liinil reisid ära jäävad, on suur.

Triigi sadama eeskirjade kohaselt on sildumine ohutu kuni 12 m/s tuule korral ja seda ka olenevalt tuule suunast. Kõik e-pileti ostnud kliendid, kes on piletiostul teinud vastava valiku ja sisestanud mobiilinumbri, saavad reiside tühistamisest SMS-teavituse. Vedaja soovitab piletiostjatel kindlasti tellida tasuta info liikluse muudatustest.

Reiside tühistamisel ostetakse e-piletid tagasi, kui on täidetud tagastusavaldus veebilehel. Teiste liinide kaudu ringiga sõites on laevapiletid tasuta ka neile, kes ei ole veel e-piletit soetanud, kuid kavatsevad sõita Saaremaa ja Hiiumaa vahelisel liinil.

Laevaühendust ei ole ka Ruhnu saarega, ära jäi Runö esmaspäevane reis Pärnust ja ära jäävad ka tänased reisid Ruhnu–Roomassaare. E-piletid ostetakse tagasi, kuid neid saab soovi korral muuta.

Väinamere Liinid palub reisijatel jälgida www.tuulelaevad.ee lehte ja nutitelefoni omanikel kasutada uut Tuulelaevade rakendust.

Print Friendly, PDF & Email