Orissaare valla lastekaitse-spetsialistiks ihkab kuus inimest

Eile lõppes Orissaare valla lastekaitsespetsialisti konkurss, kuhu laekus kuus sooviavaldust. “Kuus kandidaati – kas see on vähe või palju, see on selline kahe otsaga asi,” ütles Orissaare vallavanem Vello Runthal. “Mina ise ei ole kandidaatide taustaga (CV-d, motivatsioonikirjad jne) veel tutvunud, kuid valikukomisjoni liikmete hinnangul on kandidaadid seekord tugevad ja asjalikud,” rääkis vallavanem. Tema sõnul vaadatakse saadetud dokumendid täna põhjalikumalt läbi ja juba sel nädalal kutsutakse esimesed kandidaadid kindlasti vestlusele.

Vallavanema sõnul on avaldusi tulnud nii mandrilt kui ka Muhust ja Saaremaalt. “Loodame, et kui kõik hästi läheb, saame juba enne kooli algust uue spetsialisti tööle,” arvas vallavanem.

Print Friendly, PDF & Email