Linn premeerib tublit mereväelast

Merepäevade aegu jõuab Roomassaare sadamasse taas Kuressaare linna vapilaev EML Admiral Cowan, millel teenivale kaitseväelasele Magnus Vilile antakse Kuressaare linna poolt eeskujuliku teenistuse eest üle noore meremehe preemia, 300 eurot.

Kuressaare linna ja Admiral Cowani vahel on sõlmitud koostööleping eesmärgiga arendada ja tugevdada sõprus- ja koostöösidemeid Kuressaare linna ja laeva vahel. Lepingu järgi kannab Admiral Cowan Kuressaare linna vappi laeva sümbolina ning laeva meeskonna ja rahva ühtekuuluvuse ja usalduse tähisena. Samuti näeb leping ette iga-aastaseid üritusi.

Lisaks määrab Kuressaare linnavalitsus igal aastal ühele Admiral Cowani meeskonnas tegevteenistuses olevale kaitseväelasele 300 euro suuruse preemia eeskujuliku teenistuse eest.

Preemia koos tänukirjaga antakse Magnus Vilile üle Kuressaare merepäevade ajal toimuval tseremoonial Roomassaare sadamas täna kell 12.30. Samas uuendavad pooled koostöölepingut ja laevale antakse pidulikult üle uus vapp.

Print Friendly, PDF & Email