Orissaare kooli ala-jaamas oli kaablirike

Eile hommikul kell 9.42 kutsuti päästjad Orissaarde, kus suitses kooli alajaam ja oli kuulda praksumist. “Kohale jõudnud päästjate sõnul oli alajaamas näha suitsu, leeke ei olnud. Oodati elektrikke,” vahendas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Kristi Kais.

Elektrilevi OÜ kommunikatsioonispetsialist Kaarel Kutti tunnistas, et Orissaare kooli alajaamas oli tõesti kaablirike, alajaama seadmed jäid kahjustamata. “Tegu oli kaablirikkega, kaabli ühenduskoht ütles üles ja tekitas elektrikatkestuse ligikaudu 600 majapidamisele,” ütles Kutti. “See, et sellise rikkega suitsu või sädemeid kaasneb, on tavapärane, kuna liinid on pinge all,” selgitas ta. Elektrikatkestus, mis algas kell 9.38, kõrvaldati 11.01-ks. Rikkega kaablit asutakse parandama lähipäevil.

Print Friendly, PDF & Email