Ida-Niidu lasteaed kolib asenduspindadele

Rekonstrueerimistööde tõttu alustab Ida-Niidu lasteaed 11. augustist tööd Kuressaare kolledži endises hoones ja 25. augustist ka endistes väikelastekodu ruumides Pargi tn 2.

Kaks nädalat, 11.–22. augustini, palutakse lapsevanematel arvestada Rootsi 7 (endine Kuressaare kolledži hoone) asenduspinnaga, kus on vajadusel tagatud lastehoid kõigile Ida-Niidu lasteaia lastele, teatas Kuressaare linnavalitsus.

25. augustist, kui avatakse ka Pargi tänava ruumid, paiknevad lasteaiarühmad järgmiselt:
Rootsi tänav 7: Sipelgas – I korrusel, õpetajad Reena Juursoo ja Külli Post; Liblikas – I korrusel, õpetajad Marika Niit ja Kristel Nõmm; Päevakoer – II korrusel, õpetajad Aili Laev ja Anu Tinarist; Lepatriinu – II korrusel, õpetajad Maibi Voksepp ja Riina Rander; Jaaniuss – II korrusel, õpetajad Tiina Noot ja Triin Hendrikson; Ämblik – II korrusel, õpetajad Rutt Jakovets ja Signe-Margot Kolk.

Pargi tänav 2 (endine väikelastekodu): Kiilike – II korrusel, õpetajad Margit Ait ja Maris Mägi; Põrnikas – II korrusel, õpetajad Taimi Raamat ja Tiiu Lindmäe; Sajajalgne – I korrusel, õpetajad Liisa Keerberg ja Ene Vapper; Mesimumm – I korrusel, õpetajad Marge Truu ja Siret Aavik.
Pargi tänav 2 (endine tugikodu hoone): Ritsikas – I korrusel, õpetajad Kristi Lepp ja Marge Mägi; Kärbes – I korrusel, õpetajad Kaidi Roomets ja Mari Lõugas.

Lasteaiahoone ja territooriumi rekonstrueerimistööd Õie tänaval vältavad kogu 2014/2015. õppeaasta ja lõppevad augustis 2015.

Print Friendly, PDF & Email