Ott Tänak ja Raigo Mõlder Soome MM-rallil WRC 2 klassi kolmandad

Andre Lavadinho / @tWorld

Pühapäeval lõppenud Soome MM-rallil saavutasid Ott Tänak ja Raigo Mõlder WRC 2 klassis kolmanda koha. Klassi võit kuulus Karl Kruudale ja Martin Järveojale, teised olid Tänaku ja Mõlderi tiimikaaslased Drive DMACK World Rally Team meeskonnas Jari Ketomaa ja Kaj Lindström.

Tänakule ja Mõlderile oli see keeruline ralli. Nende kiiruses ei kahelnud keegi, kokku võideti 26. kiiruskatsest 18. Kuid igasse päeva jagus probleeme ja see ei lubanud neil võidelda klassi üldvõidu nimel. Just siis, kui saadi taas väärtuslikke sekundeid ja minuteid tagasi sõidetud, juhtus taas midagi, kas purunes rehv, või olid probleemid roolivõimendiga. Enne viimast päeva ja kolme viimast katset oli nende kaotus tiimikaaslastele 21,9 sekundit. Pühapäeval oli katsekilomeetreid kokku pisut üle 37 ja sellega oli keeruline kohta parandada. Nii lõpetasid Tänak ja Mõlder Soome MM-ralli WRC 2 klassi kolmandal kohal, kaotades Kruudale 2.32,2. Ketomaa jäi 23,5 sekundi kaugusele.
„Väga keeruline nädalavahetus, erinevate probleemide tõttu kaotasime kusagil seitse minutit. Oleme tegelikult positiivselt üllatunud, et suutsime nii palju aega tagasi sõita, kuid puudu jäi ikkagi kaks ja pool minutit. Kui asjad toimisid, suutsime näidata head rütmi ja kiirust ning võita katseid omas arvestuses. Kuid kindlasti ei saa selle tulemusega rahul olla,“ rääkis Tänak, kelle järgmine MM-ralli WRC 2 arvestuses on Saksamaa ralli.
Print Friendly, PDF & Email