“Testamenditäitjad” annavad lisaetenduse (2)

Eilses Saarte Hääles kirjutasime, et Kuressaare linnateatri sel nädalal Sadamaaidas esmakordselt publiku ette jõudnud sellesuvine kriminaallugu “Testamenditäitjad” osutus teatrisõprade seas tõeliselt populaarseks. Isegi nõnda populaarseks, et kõikide suveetenduste piletid olid välja müüdud juba pärast teist toimunud etendust. Eelmisel aastal juhtus sama asi pärast kolmandat etendust.

Neljapäeval oli õhkõrn võimalus, et ehk õnnestub veel üks lisaetendus teha. Eile saabus selles osas kinnitus. “Publiku soovil ja osalejate nõusolekul saab “Testamenditäitjate” lisaetendust näha pühapäeval, 10. augustil kell 14,” kinnitas Kuressaare linnateatri loominguline juht Aarne Mägi.

Kriminaalnäidendi “Testamenditäitjad” kirjutas menukirjanik Indrek Hargla Kuressaare linnateatrile teatri palvel.

Print Friendly, PDF & Email