Haigla nõukogu otsib uut juhatuse liiget

Kuressaare haigla sihtasutuse juhatuse liikmel Ahti Malgrel lõpeb tähtajaline teenistusleping tänavu septembri lõpus.

Haigla nõukogu esimehe Madis Kallase sõnutsi on nõukogu sellega seoses otsustanud kuulutada välja konkurss juhatuse liikme kohale.

Konkursi tingimustes abilinnapea kinnitusel midagi uut ei ole. “Kandideerida võivad kõik esitatud nõudmistele vastavad kodanikud ja nõukogu esimehena ei näe ma põhjust, miks ei peaks märgitud tähtajaks kandidaatide avaldusi laekuma,” rääkis Kallas.

Nõukogu loodab otsuse teha hiljemalt 1. septembriks. Madis Kallas märkis, et kui 1. oktoobriks, mil uus juhatuse liige peaks ametisse astuma, mingil põhjusel ei õnnestu kolmanda juhatuse liikmega lepingut sõlmida, võib jätkata kahe juhatuse liikmega ja tuleb uus konkurss. Peale haigla haldusjuhina töötava juhatuse liikme Ahti Malgre kuuluvad juhatusse juhatuse esimees Viktor Sarapuu ja ravijuht Marje Nelis.

Print Friendly, PDF & Email