Ooperipäevade toetajad kallati tänuga üle (FOTOD)

Fotole sai püütud Nasval toimunud vastuvõtult Ukraina sõber, suhtekorraldusettevõtte Corpore asutaja Meelis Kubits (vasakul) ja president Arnold Rüütel. Foto: Sander Ilvest

Kuressaare ooperimajas toimus neljapäeva õhtul enne Ukraina rahvusooperi algupärast etendust “Natalka Poltaavast” Eesti Kontserdi, Saare maavanema Kaido Kaasiku ja Kuressaare linnapea Hannes Hanso vastuvõtt Saaremaa ooperipäevade toimumisele kaasa aidanutele.

Ooperipäevade kommunikatsioonijuhi Lauri Aava sõnutsi on festivalil väga palju toetajaid, kes ka kenasti vastuvõtule kohale olid kutsutud.

“Tunnustati kõiki Saaremaa ooperipäevade koostööpartnereid, kelle hulgas on nii sponsorid, toetajad kui ka väga palju Saaremaa erinevaid organisatsioone ja firmasid, kes on ooperipäevade korraldamisega seotud,” kinnitas Aav.

Aukirju andis Eesti Kontserdi direktor Jüri Leiten ooperipäevade pressiesindaja andmeil välja mitukümmend.

Üsna vahetult enne kõnealust vastuvõttu toimus eraldi pidulik vastuvõtt ka Nasva klubis. Selle korraldasid Ukraina suursaadik Eestis Viktor Kryzhanivsky, Ukraina aukonsul Vjatšeslav Leedo ja taaskord Saaremaa ooperipäevi korraldav Eesti Kontsert. Nasval toimunud vastuvõtul osalesid ligi paarikümne riigi saatkonna esindajad.

Sealsel vastuvõtul osalejatele esines ka Ukraina rahvamuusikaansambel Trio Contep.

Print Friendly, PDF & Email