Zurra Murra kadunud paat ilmus välja (1)

Facebookis levitati pühapäeval teadet, et kella 19.15 paiku renditi Kuressaare lossipargis asuvast kohvikust Zurra Murra sinine kollase servaga Kasse paat viieliikmelise eestlaste seltskonna poolt, kellest üks oli tütarlaps.

“Seltskond soovis paadiga lossi vallikraavis sõita, kuid kahjuks oli seltskonnal sootuks sõgedam ja kriminaalsem plaan ja paat meile kahjuks tagasi ei jõudnuki,” kirjutati suhtlusvõrgustiku lehel.

“Meie andmetel väljus Titeranna poolt pargist samal ajavahemikul, kus autoga sõitmine sootuks keelatud, valge musta triibuga kaubik. Oleme tänulikud, kui jagate infot ja samas meile oma tähelepanekuid,” soovis kohviku personal internetis kaaskodanike abi.

Eile hommikuks oli kadunud paat koos aerudega oma kohale tagasi jõudnud. Kohviku töötaja sõnul oli paat liivane. “Seega vaid vallikraavis temaga küll ei sõidetud,” arvas ta.

Kohviku omanik uskus, et ju selginesid paadilaenutajate pead õhtuks niipalju, et paat tagasi toodi. “See oli ju täiesti valgel ajal ja meil on valvekaamerad,” rääkis kohvikuomanik eile. Paatide laenutamise tingimusi ta karmistada ei kavatse. “Öelge lehe vahendusel edasi, et kaamerad on üleval ja naabrivalve toimib,” ütles ta. Seda, kas paadilaenutaja oli kohalik või mandrilt, ta öelda ei osanud. “Täiesti tavaline inimene – ühe ninaga,” muigas mees.

Üldiselt pole paadilaenutusel kurikaeltega probleeme olnud. “Eelmisel suvel üritati öösel ühel paadil lukku lahti murda,” meenutas ta.

Print Friendly, PDF & Email