Ooperikohvik annab korraga tööd 40 tragile teenindajale (2)

OOPER TOOB ELEVUST: Ooperikohvik tuleb ka Arensburgi hotelli juurde. Teele Tilts, Mary Tamsalu, Karoliina Kermik, Lisette Riand, Karmen Tamsalu sätivad laudu korda. Foto: Sander Ilvest

OOPER TOOB ELEVUST: Ooperikohvik tuleb ka Arensburgi hotelli juurde. Teele Tilts, Mary Tamsalu, Karoliina Kermik, Lisette Riand, Karmen Tamsalu sätivad laudu korda. Foto: Sander Ilvest

Juba esmaspäeval Saaremaa ooperipäevade ajaks Kuressaare lossihoovis tegutsemist alustav Lossihoovi Ooperikohvik annab nädalaks tööd kümnetele teenindajatele.

Saaremaa ooperipäevade ava-start antakse juba eeloleval pühapäeval. Seda küll Arensburgi hotelli juures asuvas ooperikohvikus. Päev hiljem algab töö ka lossihoovis spetsiaalselt püstitatud “ooperimaja” juures asuvas ooperikohvikus. Seegi on Arensburgi tegusa pere vedada.

Arensburgi tegevjuht Terje Nepper tõdes, et lossihoovis asuvasse ooperikohvikusse võtavad nad nädalaks tööle umbes 40 tragi teenindajat. Läinud nädalal alustatigi aktiivselt ooperikohvikusse teenindajate otsimist.

Igal aastal on lossihoovis asuvas ooperikohvikus tööl vähemalt ühe kolmandiku osas ka neid, kes juba eelmistel aastatel on ooperikohvikus töötanud. Nii mõnigi on seejuures Nepperi sõnutsi nii tubli olnud, et on pärast ka Arensburgi, Veskisse või Classicusse tööle saanud.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email