Moekas mees see Levalõpme küla mees firmast Moekasti

OÜ MOEKASTI KONTOR-AIT: Ilmselt ühelgi teisel ettevõttel niisugust kontorit pole. Ettevõtja Veikko Veskimeister ladus üksinda majakese üles. Maja suuruse dikteeris mehe ramm. “Üksinda pidin suutma palgid paika panna,” ütleb firmajuht. Foto: Sander Ilvest

OÜ MOEKASTI KONTOR-AIT: Ilmselt ühelgi teisel ettevõttel niisugust kontorit pole. Ettevõtja Veikko Veskimeister ladus üksinda majakese üles. Maja suuruse dikteeris mehe ramm. “Üksinda pidin suutma palgid paika panna,” ütleb firmajuht. Foto: Sander Ilvest

Levalõpme Tooma peremees Veikko Veskimeister asutas seitse aastat tagasi ehituse ja remonditöödega tegeleva osaühingu Moekasti. Kena nimega ettevõttel jagub tööd nii Muhu saarel kui ka Saaremaal ja Mandri-Eestiski.

Lehemehe kutsub ehitusettevõtte juht kodutallu, kus asub Moekasti kontor. “Seda pisikest aita, mille ma ise ehitasin, kutsungi naljatamisi kontoriks. Oleme selle majakese trepil ja vihmase ilmaga ka sees mitu lepingut allkirjastanud,” juhatab ligi kahemeetrine firmajuht ja spordimees kohtumise sisse.

Tallinnas sündinud, kasvanud ja koolis käinud Veikko Veskimeister kolis Muhusse oma esiisade tallu 1992. aastal. “Minu isa on siin sündinud. Kui ta oli seitsme aastane, kolis pere Tallinna. Mina jällegi otsustasin oma isakoju tulla,” räägib Veikko.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email