Teele Viira teeb Clazzis meelelahutusprogrammi

Eelmisel neljapäeval pealinnas taasavatud Clazzi restoran pakub meelelahutust Saare naise maitse järgi. Nimelt paneb Teele Viira kokku sealset meelelahusprogrammi ja hoolitseb selle eest, et 7 päeva nädalas oleks live-muusika garanteeritud.

“Clazz on selline jazz-funk-R’n’B muusikakoht, kus eesti popmuusikat väga ei kuule,” rääkis Teele Viira. Koht ise olevat palavalt armastatud nii muusikute endi kui ka rahva poolt ja Viira sõnul pole probleemi kedagi kunagi sinna esinema saada. “Töö meeldib mulle väga, sest see on vaba graafikuga ja ma saan seda teha ka siit, Saaremaalt, kus ma haiguse tõttu praegu olen,” tõdes Viira. Muusikutega suhtlemine on talle lihtne, sest Viira ise on selle kõige sees juba mitu head aastat olnud ja tööd ei pea tegema varahommikul. Muusikud ju ärkavad pärastlõunal, seega on kõik väga mugav, nentis Viira. “Silma hoian ikka peal, mis Clazzis toimub, ükskõik, kus ma ka ei oleks!”

Saarlastest muusikute kohta ütles Viira rõõmsal toonil, et Clazzis on käinud Tuuli Rand, Maria Väli ja peagi esineb seal Pille-Rite Rei. “Saarlased on oodatud ja neid on meie laval olnud ja kindlasti tuleb veel. Ma isegi astun vahel hea meelega üles,” ütles Teele Viira.

Kristi Luha

Print Friendly, PDF & Email