GOSPA annetab osa lastemenüüst heategevuseks

Alates juunikuust on võimalik GOSPA restoranis toetada SOS Lasteküla. Igast lastemenüüst tellitud toidust läheb 10 senti SOS Lasteküla Eesti ühingule.

Hotelli juhi Piret Trei sõnul on GOSPA toetanud lapsi varemgi: “Lõime eelmisel aastal kaasa TTÜ Kuressaare kolledži korraldatud kampaanias, kus tehti kohalikele puudustkannatavatele lastele jõulukinke ning lisaks oleme toetanud kohalikku väikelastekodu.” Trei lisas, et kõige olulisem ei olegi heateo numbriline suurus, vaid mõte, et toetatakse lapsi, kellel ei ole elus läinud nii hästi kui võiks.

SOS Lasteküla fundraising’u osakonna juhi Kadi Sumbergi sõnul ollakse SOS Lastekülas õnnelikud, kui leitakse pikaajalisi partnereid: “Meie jaoks oli rõõmustav, kui läbi rääkides GOSPA inimestega tekkis meil ühine arusaam, et pigem teeme pikaajalise koostöö, kus igal GOSPA kliendil on võimalik anda oma väike panus.” Saadava summa suurust ei soovinud Sumberg prognoosida: “Täpsemad tulemused selguvad juba aasta pärast.”

Kolmes Eestis asuvas SOS lastekülas elab 150 last. Lisaks on SOS Lasteküla Eesti ühingul muidki programme, mille raames lapsi ja noori toetatakse.

Print Friendly, PDF & Email